06-13 69 65 21 e.brinkman@voel-bewust.nl

Stress Release

 

Stress hebben we allemaal en je bent hierin echt niet de enige. Sterker nog, stress is eigenlijk een gezond verschijnsel. Het is de spanning die je voelt voor een spannende gebeurtenis zoals bijvoorbeeld een examen of een sollicitatiegesprek.

Stress wordt ongezond zodra je te lang deze spanning voelt en je geen tijd kunt of wilt nemen voor ontspanning. Die spanning kan allerlei oorzaken hebben, zoals een te hoge werkdruk, problemen op je werk of spanningen in je gezin. Dit kan leiden tot overbelasting, uitputting en uiteindelijk zelfs tot overspannenheid of een burn out.

Te lang te veel stress? Stress(Burn out))Coaching is jouw oplossing.

Stress(Burn out)coaching is een persoonlijk begeleidingstraject voor als jij té lang téveel stress ervaart. Samen gaan we onderzoeken wat de belemmerende patronen en overtuigingen zijn of wat de conditie van jouw lichaam is (voeding, rust en beweging). Ook kan Voel-Bewust-Coaching je helpen met het verwerken van (traumatische) gebeurtenissen in jouw leven. Doel is om uiteindelijk jou zelf de inzichten te geven en de keuzes te laten maken waardoor jij weer lekker in je vel gaat zitten en gelukkig wordt.

Voel-Bewust-Coaching
Stuijvenburchstraat 155
6961CV EERBEEK
e.brinkman@voel-bewust.nl
Tel: 06-13 69 65 21