06-13 69 65 21 e.brinkman@voel-bewust.nl

Erik Brinkman

Mijn naam is Erik Brinkman, geboren in 1972 en opgegroeid in Eerbeek. Na 20 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt in verschillende functies, heb ik ervoor gekozen om mijn eigen coachingspraktijk te beginnen met de bedoeling mensen en groepen te begeleiden in hun ontwikkelingsproces en/of werksituatie.

In 2006 ben ik begonnen met een 4- jarige HBO opleiding voor massagetherapeut, waarbij ik meerdere gesprekstechnieken heb geleerd om mensen op een professionele manier te begeleiden in hun ontwikkelingsproces. Als ervaringsdeskundige op het gebied van coachen is de uitdaging voor mij om personen of organisaties uit te nodigen, om vanuit hun eigen kracht en creativiteit, zichzelf verder te ontwikkelen.

Daarna heb ik een HBO coachopleiding gevolgd en deze in 2011 positief afgerond. Door het regelmatig volgen van workshops en opleidingen blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van coachen. Hierdoor kan ik jou of jouw bedrijf deskundig adviseren en begeleiden. Het blijft mooi om te zien dat mensen al door weinig veranderingen inzichten krijgen en keuzes voor zichzelf kunnen maken waardoor ze zich weer lekker voelen en waar ze gelukkig van worden.

De NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) heeft de coachopleiding van IMC in 2010 geaccrediteerd op Europees level EQA (European Quality Award) op het niveau van Foundation. Ik werk volgens de richtlijnen en de ethische gedragscode van de NOBCO.

Voel-Bewust-Coaching
Stuijvenburchstraat 155
6961CV EERBEEK
e.brinkman@voel-bewust.nl
Tel: 06-13 69 65 21