06-13 69 65 21 e.brinkman@voel-bewust.nl

Voice dialogue

 

Vaak laat iemand maar één kant van zichzelf zien aan de buitenwereld, maar iedereen heeft meerdere kanten.

Voice Dialogue is een gesprekstechniek om op een ongedwongen en speelse manier een volwaardig dirigent van ons innerlijk orkest te worden, waarin elk instrument volledig tot zijn recht komt. Deze vorm van begeleiding laat jou door middel van veel inzichten kennismaken met jouw vele innerlijke ‘ikken’ en helpt jou om te ontdekken waar elke ‘ik’ behoefte aan heeft en wat elke ‘ik’ te bieden heeft.

Sommige kanten profileren zich meer dan anderen en hebben grote invloed op hoe we ons gedragen. Bijvoorbeeld een persoon die steeds van alles moet van zichzelf, de perfectionist die nooit tevreden is of de pleaser die iedereen tevreden wil houden en altijd maar aardig is. Andere kanten zijn in de loop van onze ontwikkeling op de achtergrond geraakt. Iemand die het steeds anderen naar de zin wil maken, kan bijvoorbeeld vaak lastig contact maken met eigen behoeften en voor zichzelf opkomen. Toch hebben alle kanten van ons een belangrijke en vaak beschermende functie in ons leven.

Juist door die verschillende kanten te ervaren en ruimte te geven zonder oordeel, geeft dit meer begrip en zelfacceptatie. Het werkt bevrijdend wanneer meer kanten in jezelf zich kunnen uitspreken.

Voel-Bewust-Coaching
Stuijvenburchstraat 155
6961CV EERBEEK
e.brinkman@voel-bewust.nl
Tel: 06-13 69 65 21